عطاری بهار

طب سنتی - گیاهان دارویی

طرز تهیه جوانه گندم در منزل

عطاری بهار

وسایل لازم: لازم به یادآوری است که برای تهیه یک جوانه گندم سالم وتازه بهتر است در انتخاب گندم دقت داشته باشیم که از نوع دیم وکشت همان سال باشد.

1=یکعدد ظرف لعابی ویا استیل درب دار.

2=یک سبد به اندازه داخل ظرف درب دار که براحتی درداخل آن قرار بگیرد ودرب آن محکم بسته شود.

((یا ظرف جوانه ساز که میتوان ان را از داروخانه ها تهیه کرد))

روش تهیه: بعداز تهیه گندم وتمیز کردن آن به مقدار مورد نیاز درنیم پیمانه پلوپز آن رادرظرفی که بهتر است از نوع چینی یا شیشه ایی باشد خیس می کنیم وبه اندازه ایی روی ان آب می ریزیم که حدودا تا یک سانت بالای گندمها آب باشد.

مدت خیس کردن گندم در آب ,بستگی به دمای حرارت محیط دارد.

درتابستان 24ساعت ودرهوای سرد وزمستان 36الی 48 ساعت در طی مدت خیس بودن گندم 2تا3بارآب گندم را عوض میکنیم(به دلیل اینکه بو نگیرد)بعد از مدت لازم هم اینکه در سر گندمها,دگمه های کوچک وسفیدی ظاهر شد(جوانه های اولیه)گندمها را داخل سبد یادشده ریخته وبعداز چندبار شستن وتکان دادن همینکه آب آنها گرفته شد,سبدراداخل ظرف درب دار که قبلا تهیه کرده بودیم می گذاریم ودرب ان را محکم می بندیم ودوباره 24 ساعت در محل قبلی (کنار آشپزخانه)می گذاریم وبعد از 24 ساعت درب ظرف بازکرده ,کمی جوانه هارا تکان می دهیم که بهم گره نخورند وبعد دوباره ظرف را بسته وتازمان مصرف کامل,ان را در یخچال نگهداری می کنیم.

لازم به یادآوری است از خوردن جوانه هایی که به رنگ سبز درامده (سبزشده)جداخودداری کنید.

تذکر مهم:افرادی که دارای فشار خون بالایی هستندطبق توصیه میتوانند حداکثر 2 قاشق غذاخوری درروز از جوانه گندم استفاده کنند.

عطاری بهار




----

درود خداوند به روح مقدس شیخ الرئیس ابوعلی سینا و پدرم استاد حکیم خیرالله کریمیان

سلامتی تاج زرینی است بر سر افراد سالم که فقط بیماران قادر به دیدن آن می باشند.

علی کریمیان


آخرین پست ها


آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اَبر برچسبها