عطاری بهار

طب سنتی - گیاهان دارویی

اخلاط 4 گانه ترکیباتی هستند سیال وفعال که بدین گونه شکل می گیرند.

غذایی که ما میخوریم در کبد فعال وانفعالاتی روی ان صورت می گیرد وتغییر ماهیت داده به 4 شکل در  می اید

 خون:ترکیبات سرخ رنگی است که خلط خون نام دارد.حمل کننده اکسیژن ومواد غذایی به بافت ها وسلولهای بدن استذ 

 بلغم:وظیفه آن تسهیل کار مکانیکی ولغزش مفاصل روی هم وتشکیل بافت عصبی وسلول های مغزی .آب میان بافتی   وشبکه های لنفاوی می باشد.همچنین ترشحات دستگاه تناسلی زن ومرد عمدتا از بلغم میباشد 

 صفرا:ترکیبات قرمز متمایل به زرد که به هضم غذا کمک میکند.حرکات روده را افزایش می دهد.مسیر گردش خون در عروق را باز میکند.سبب افزایش حافظه وتیز هوشی ذهن میشود وتوانائیهای مغزی را افزایش می دهد  وصفرا ضد عفونتهاست 

 سودا:قرمزتیره ویا جگری رنگ است.وظیفه طبیعی آن تحریک اشتها وتشکیل بافت استخوانی است 

راه های جلوگیری از تغییر طبع

کارهایی که میتوانیم انجام دهیم تا طبع مان زیاد تغییر نکند عبارتند از:پرهیز از پرخوری،پرهیز از خوردن غذاهای نامناسب وناسازگاربا طبع خود،پرهیز از سرما وگرمای زیاد،مهاجرت به نقاطی که دارای آب وهوای متناسب با طبع است،انجام حجامت،استفاده مداوم از خوراکی های متعادل.

برای کاهش اخلاط اضافی باید از ماده ای که ضد ان خلط است استفاده کنید.به این روش درمان به ضد یا اضداد میگویند.





----

درود خداوند به روح مقدس شیخ الرئیس ابوعلی سینا و پدرم استاد حکیم خیرالله کریمیان

سلامتی تاج زرینی است بر سر افراد سالم که فقط بیماران قادر به دیدن آن می باشند.

علی کریمیان


آخرین پست ها


آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اَبر برچسبها