عطاری بهار

طب سنتی - گیاهان دارویی

ده دقیقه بعدازخوردن نوشابه:10قاشق چایخوری شکروارد بدنتان میشود,میدانید چرا؟با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمیشوید؟چون اسید فسفریک,طعم آن را کمی می گیرد وشیرینی اش را خنثی میکند.
بیست دقیقه بعد:قند خونتان بالا میرود ومنجر به ترشح ناگهانی ویکجای انسولین میشود؛کبدتان شروع میکند به تبدیل قندبه  چربی تا قند خونتان بیشتر از این بالا نرود.
چهل دقیقه بعد:حالا دیگه جذب کافئین کامل شده؛مردمکهای چشم گشاد میشود؛فشارخونتان بالا میرود ودرپاسخ به این حالت کبدتان قند را بداخل جریان خون رها میکند؛گیرنده های آدنوزینی مغز حالا بلوک میشوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری کنند.
چهل وپنج دقیقه بعد:اسید فسفریک موجود در نوشابه به داخل روده کوچک ؛به کلسیم؛منیزیم وروی می چسبد؛متابولیسم بدن افزایش پیدا میکند؛میزان بالای قندخون وشیرین کننده های مصنوعی دفع هرچه بیشتر کلسیم را ازطریق ادرار باعث میشوند.
مدتی بعد:کافئین در نقش یک داروی مدر(ادرارآور)وارد عمل میشود؛حالا دیگر کلسیم ومنیزیم وروی که قرار بود جذب بدن شود بیش از پیش از طریق ادرار دفع میشوند وبهمراه آن مقادیر زیادی آب؛سدیم ودیگر الکترولیتها نیز ازدست می رود.
مدتی بعدتر:کم کم آن غوغایی که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش می کند ونوبت به افت قند می رسد.در این مرحله یا خیلی حساس وتحریک پذیر میشوید ویا خیلی کرخت وبیحال؛حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید را دفع کرده اید؛آبی که می شد بجای اسید وکافئین وشکر؛حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد.
تاچندساعت بعد:اثر کافئین هم از بین میرود وشما هوس یک نوشابه دیگر میکنید.




درود خداوند به روح مقدس شیخ الرئیس ابوعلی سینا و پدرم استاد حکیم خیرالله کریمیان

سلامتی تاج زرینی است بر سر افراد سالم که فقط بیماران قادر به دیدن آن می باشند.

علی کریمیان


آخرین پست ها


آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اَبر برچسبها